Hoogeveen/ Ter Apel/ Wezep / Nieuwleusen

Diensten

Duurzaam wonen voor iedereen!

Prefatix gelooft in duurzame energie oplossingen voor iedereen! Dat wil zeggen dat wij streven naar een energie-neutraal leven. Bij Prefatix kunt u rekenen op een eerlijk advies, wij rekenen met reële waarden waarbij u achteraf ook blij kunt zijn met uw energienota van uw energieleverancier. Of energie neutraal bij u mogelijk is hangt van veel zaken af maar vrijwel iedereen, of u nu in een flat of een grote vrijstaande boerderij woont, kan besparen op energiekosten. Als u een adviseur van Prefatix uitnodigt dan zal hij of zij de mogelijkheden met u bespreken om tot een zo efficiënt mogelijk plaatje binnen uw wensen te komen.

Energie neutraal kent twee kanten, als u een “energie neutrale woning” koopt dan is deze zo gebouwd dat de woning zelfvoorzienend is in energie, vaak met een warmtepomp en zonnepanelen.

Echter, er is dan vaak geen rekening gehouden met het feit dat daar mensen gaan wonen die ook energie gebruiken!

Als wij praten over Energie neutraal dan praten wij over een situatie waarin u zelfvoorzienend bent in uw energie behoefte, dus uw woning mét de mensen die daar wonen.

Wilt u besparen op uw energiekosten? En is energie-neutraal een stap te ver voor u? Ook dan kunnen wij u helpen, want als u zonnepanelen aanschaft dan weet u na ons advies ook wat uw besparing per maand of per jaar aan energiekosten zal zijn.

 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, mogen wij met u mee denken naar een lagere energierekening?

 

adviesgesprek

zonnepanelen

warmtepomp

verwarming en warm water

meterkast

Translate »