Hoogeveen/ Ter Apel/ Wezep
085-4013479
info@prefatix.nl

Gecertificeerd SolarEdge installateur

Duurzaam wonen voor iedereen!

Mark Luikens is gecertificeerd SolarEdge installateur

Mark Luikens is gecertificeerd SolarEdge installateur

Sinds begin mei 2016 mag Mark Luikens zich gecertificeerd SolarEdge installateur noemen. Prefatix mag zich daarmee dé SolarEdge specialist noemen en dat bied de nodige voordelen;

– Wij zijn gespecialiseerd in de mogelijkheden van dit systeem. Dit is overigens het enige systeem dat mogelijkheden bied voor noemenswaardige uitbreidingen in de (nabije) toekomst. Als dit uw wens is dan kunnen wij u hierover zeer nauwkeurig adviseren (Als u bijvoorbeeld nu 10 zonnepanelen wilt en in de toekomst misschien wel 5 of 10 extra. Dan biedt een SolarEdge systeem die mogelijkheid).

– Wij kunnen u een zeer nauwkeurige berekening van de te verwachten opbrengst maken.

– Mark Luikens is als gecertificeerd installateur bevoegd om onder garantie reparaties aan uw SolarEdge systeem te mogen uitvoeren.

– We hebben korte lijntjes met de fabrikant. Mocht er ooit een storing optreden, dan zijn wij in staat met ondersteuning van de fabrikant zeer snel te handelen en het probleem te verhelpen. Zo kost u dat geen onnodige verliezen in de opbrengst van uw installatie.

Dus zoekt u een echte specialist op het gebied van zonnepanelen en omvormers dan bent u bij Prefatix aan het juiste adres.

 

Wat levert Solar Edge?

Solar Edge is onze favoriete merk om mee samen te werken wat betreft zonnepanelen installatie. Als SolarEdge installateur werken wij met deze betrouwbare optimizers en omvormers. Deze onderdelen zijn nodig om een zonnepanelen installatie optimaal te laten werken. Daarnaast wordt er een software bij geleverd zodat u altijd ziet hoe optimaal de panelen werken en hoeveel ze vandaag hebben geleverd.

Meer weten over SolarEdge? Ga naar de SolarEdge website