Hoogeveen/ Ter Apel/ Wezep / Nieuwleusen

Gecertificeerd SolarEdge installateur

Duurzaam wonen voor iedereen!

Mark Luikens is gecertificeerd SolarEdge installateur

Mark Luikens is gecertificeerd SolarEdge installateur

Wat levert Solar Edge?

Solar Edge is onze favoriete merk om mee samen te werken wat betreft zonnepanelen installatie. Als SolarEdge installateur werken wij met deze betrouwbare optimizers en omvormers. Deze onderdelen zijn nodig om een zonnepanelen installatie optimaal te laten werken. Daarnaast zijn wij helemaal weg van de software die bij de systemen word geleverd. Dit is een app waarbij u als klant de installatie nauwgezet in de gaten kan houden. Hoe fijn is het om te zien wat de installatie oplevert? Ook als een zonnepaneel minder werkt dan de rest, zult u dat opmerken.

Ook prefatix houdt de installaties in de gaten. Dit kan dankzij dit systeem wat bij de installatie geleverd wordt. Zodra Prefatix ziet dat een zonnepaneel achterloopt, kunnen wij hier actie op ondernemen. Bij een storm of sneeuwval is het fijn om te weten hoe de installatie ervoor staat.

SolarEdge adviseur en installateur

Sinds begin mei 2016 mag Mark Luikens zich gecertificeerd SolarEdge installateur noemen. Prefatix mag zich daarmee dé SolarEdge specialist noemen en dat bied de nodige voordelen;

– Wij zijn gespecialiseerd in de mogelijkheden van dit systeem. Dit is het enige systeem dat mogelijkheden bied voor noemenswaardige uitbreidingen in de (nabije) toekomst. De wens kan er in de toekomst komen om systemen uit te breiden. Uw gezinssituatie kan veranderen dus ook uw stroombehoefte. Als dit uw wens is dan kunnen wij u hierover adviseren. Als u bijvoorbeeld nu 10 zonnepanelen wilt en in de toekomst misschien wel 5 of 10 extra. Dan biedt een SolarEdge systeem die mogelijkheid.

– Wij kunnen u een zeer nauwkeurige berekening van de te verwachten opbrengst maken.

– Mark Luikens is als gecertificeerd installateur bevoegd om onder garantie reparaties aan uw SolarEdge systeem te mogen uitvoeren.

– We hebben korte lijntjes met de fabrikant. Mocht er ooit een storing optreden, dan zijn wij in staat met ondersteuning van de fabrikant zeer snel te handelen en het probleem te verhelpen. Zo kost u dat geen onnodige verliezen in de opbrengst van uw installatie.

Dus zoekt u een echte specialist op het gebied van zonnepanelen en omvormers dan bent u bij Prefatix aan het juiste adres.

Meer weten over SolarEdge? Ga naar de SolarEdge website

 

Translate »