Hoogeveen/ Ter Apel/ Wezep
085-4013479
info@prefatix.nl

Omvormers

Duurzaam wonen voor iedereen!

Wij leveren omvormers van verschillende merken;

GoodWe omvormer

GoodWe omvormer

Ga naar omvormers

SolarEdge omvormer

SolarEdge – waarbij wij geloven in de kracht van ieder paneel die het beste tot zijn recht komt en de kwaliteit en levensduur van de omvormer met standaard 12 jaar fabrieksgarantie! En die kunt u dan ook nog eens verlengen tot maximaal 25 jaar….

Wij zijn gespecialiseerd in SolarEdge en door SolarEdge erkend als gecertificeerd installateur. Dat betekent onder andere dat wij onder garantie reparaties mogen uitvoeren aan uw SolarEdge systeem. Wij hebben korte lijntjes met de fabrikant dus mocht er ooit een storing zijn, dan zit u nooit lang zonder energieopwekking!

GoodWe – Binnen het “seriële” segment leveren wij omvormers van het merk GoodWe, dit is een prima omvormer voor een prima prijs.

Fronius – Eveneens binnen het “seriële” segment leveren wij deze topper uit Oostenrijk. Het bergland waar ze deze kwalitatief hoogwaardige omvormer produceren. Fronius is een flink eind op weg met zogenaamde “off-grid” systemen, dat wil zeggen dat je energie opslaat in accu’s. Iets dat in Nederland minder interessant is omdat we de “salderings-regeling” toepassen.

Fronius omvormer

Fronius omvormer