Hoogeveen/ Wezep / Assen/ Nieuwleusen

Besparen begint vandaag

De techniek gaat vooruit, gaat u mee? Alle energiezuinige maatregelingen die wij kunnen treffen voor uw huis zijn een stap dichterbij een energiezuinige wereld. U kunt wachten op het nieuwste model van iets. Nadat het nieuwste model op de markt is, gaat de branche weer door met ontwikkelen. Zo kunt u altijd blijven wachten op het nieuwste. Waarom wachten als u vandaag kunt beginnen met besparen? De besparing zit namelijk al in de aanschaf van de producten. Op het moment dat u kiest voor een duurzamere woning, zult u besparen op de stroom en/of gas kosten.

Met de juiste apparatuur kunt u energie neutraal gaan leven, wij leveren daarvoor de volgende producten;

Warmtepompen om uw woning te verwarmen, zonder aardgas te verstoken (Kookt u elektrisch? Dan kunt u uw gas-aansluiting opzeggen), met warmte van buiten waarbij een klein beetje elektriciteit wordt verbruikt. Wij adviseren u voor de aankoop van de voor u meest geschikte soort warmtepomp, wij rekenen ook voor u uit wat uw besparing zal zijn en zorgen natuurlijk ook voor de installatie.

Warmtepompboilers voor warm water, goed te gebruiken i.c.m. een warmtepomp maar ook zonder warmtepomp een ideale warm water voorziening in uw woning.

Infra-rood warmtepanelen voor een aangename en gezonde warmte in uw woning. Dit kan om uw woning deels te verwarmen, maar werkt ook zeer goed als “bijverwarming”, het correct gebruik van infra-rood warmtepanelen zal energiebesparend zijn.

Zonnepanelen om in uw elektriciteitsbehoefte te voorzien én eventueel in die van uw warmtepomp. Wij kunnen u adviseren welke soort zonnepanelen voor u het meest geschikt is, wat uw besparing in kosten zal zijn en installeren deze uiteraard dan ook voor u.

LED verlichting is een manier van energie besparen, voor een woonhuis interessant maar voor gebouwen waar de hele dag voldoende licht moet branden zoals kantoorgebouwen en scholen is het bijna advies nummer 1 om te gaan besparen met elektrische energie weg gooien met verslindende verlichting en over te stappen op LED verlichting. Wij kunnen u op dit vlak adviseren, voor u berekenen wat uw besparing zal zijn en wij nemen u de installatie natuurlijk ook uit handen.

Call Now Button
Translate »