fbpx

Diensten

Duurzame energieoplossingen van Prefatix

Prefatix gelooft in duurzame energie oplossingen voor iedereen! 

Prefatix verdiept zich graag in nieuwe mogelijkheden en merken. Zo worden er veel curussen gedaan over de apparatuur. Wij zoeken voor u uit wat de beste duurzame oplossing is. 
Prefatix werkt samen met andere bedrijven om u zo een compleet duurzaam pakket aan te kunnen bieden.  Hiernaast vindt u de vele mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken. Klik op het product om hier meer over te weten te komen.

U wilt geen verrassingen bij de installatie of er na. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs om een passende offerte aan te kunnen bieden. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Ik wil een afspraak
Zonnepanelen

De meest bekende duurzame oplossing is wel het installeren van zonnepanelen. Heeft u genoeg ruimte op het dak om de energiekosten te dekken? Vergis u niet dat ook niet elk zonnepanneel hetzelfde is. Een panneel kan niet alleen verschillen in prijs, maar ook in grote en opbrengt!

meer weten
Warmtepomp

Een warmtepomp is elektisch verwarmen in huis. Met een warmtepomp kunt u van het gas af en heeft u het toch comfortabel warm in huis. Omdat niet elk huis gelijk gesprikt is, loopt Prefatix graag met u door de stappen om dit voor uw huis mogelijk te maken. 

Meer weten
Verwarming en warm water

Het verwarmen van het huis is de grootste kostenpost voor veel gezinnen. Met kleine aanpassingen is hier al goed op te besparen. Wij laten u de mogelijkheden zien van de warmtepompboiler, pelletkachel, lage temperatuur convectoren en de Infrarood warmtepanelen

Meer weten
Meterkast

Heeft u de laatste jaren nog in de meterkast gekeken? Het is het hart van het huis, toch wordt dit plekje vaak vergeten. Zorg voor een goede groepenkast die aan de nieuwste eisen voldoet. Groepen mogen niet zomaar uitvallen.

Meer weten
Andere slimme oplossingen

Verder laten wij u graag zien welke (kleine) aanpassingen nog meer geinstalleerd kunnen worden waar grote besparingen mogelijk zijn. 
Denk aan led verlichting, slimme verwarming, waterontharder of een plintboiler/radiator.

Meer weten
Translate »
Call Now Button