fbpx

Zonnepanelen

Zonnepanelen inclusief montage in regio Zwolle

Investeren in een lage energierekening doet u met zonnepanelen inclusief montage door ons bedrijf in regio Zwolle. Om een inschatting te geven wat een gemiddelde installatie kost, heeft Prefatix drie verschillende volledig geïnstalleerde installatievoorbeelden samengesteld. Deze prijzen zijn gebaseerd op de marktprijzen en kunnen wat betreft uw wensen veranderen. Prijzen zijn exclusief btw. Deze is met de btw-teruggaveservice terug te vragen. Wij maken graag een afspraak met u om de beste oplossing voor uw woning samen te stellen. Aan het einde van het gesprek ligt uw persoonlijke offerte op tafel.


Hieronder enkele voorbeelden van de kosten voor een systeen, let op, alles is bij ons maatwerk en op kwaliteit doen wij geen concessies. Dus of u nu voor een “Budget” systeem gaat of voor een systeem met “Micro omvormers”, u krijgt 100% de kwaliteit waar wij achter staan.

Deze prijzen zijn voorbeelden, wij maken altijd een persoonlijke offerte op maat waarin we rekening houden met úw wensen en de techniek in uw woning.

Budget

€ 4700,-

 • 8x Huismerk zonnepanelen
 • 400 WattPiek / paneel
 • Tot ongeveer 2750 kWh opbrengst
 • Tot 25 jaar vermogensgarantie
 • Zilverkleurige montagematerialen
 • Omvormer: Fronius
 • Serieel aangesloten, geen optimizers
maak een afspraak

Micro omvormers

€ 5800,-

 • 8x Huismerk zonnepanelen
 • Tot 25 jaar vermogensgarantie
 • 400 WattPiek / paneel
 • Tot ongeveer 3000 kWh opbrengst
 • Semi-zwart montagemateriaal
 • Omvormer: Enphase Micro omvormers
 • Verbruiksmeter + Import/exportmeter voor meer inzicht in verbruik en verbetering van verbruik.
maak een afspraak

Ga voor gemak door zonnepanelen inclusief montage te kiezen bij ons in regio Zwolle

Bij de installatie van zonnepanelen is meer nodig dan alleen een setje van zonnepanelen. Hieronder staan de onderdelen en het montagemateriaal dat u nodig heeft en waar het voor dient. Het leggen en aansluiten van de zonnepanelen wordt met veel kunde gedaan door onze monteurs uit regio Nieuwleusen. Dus ga nu voor de zonnepanelen inclusief montage bij ons bedrijf in regio Zwolle.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, merken en maten. Prefatix werkt veel met AEG, LG en HT Solar. Deze panelen zijn te verkrijgen in blauw en zwart. Daarnaast gaat het nog om het vermogen (wattpiek). Wat de beste keuze voor u is? Dat hangt af van uw dak en de ‘obstakels’ in de buurt.

Omvormer

De omvormer koppelt de elektrische energie van uw panelen aan de meterkast. Zo kunt u de stroom van de panelen gebruiken. Prefatix werkt graag met SolarEdge omvormer met een standaard garantie van 12 jaar. Deze is zelfs te verlengen naar 20 of 25 jaar. Prefatix is erkend SolarEdge installateur. 

Optimizers

De klasieke methode voor het installeren van zonnepanelen is serieel (kerstboomverlichting). De zwakste schakel is bepalend voor uw rendement. Prefatix raad aan om Parallel te installeren met bij elk paneel een power-optimizer. Optimizers zorgen er voor dat uw zonnepanelen tot 25% meer rendement leveren en geeft de optimizer een langere levensduur.

Montagemateriaal

Een zonnepaneel weegt gauw 20 kilo. Dat wilt u weer en wind bestendig op uw dak gemonteerd hebben. Daarvoor heeft Prefatix gekozen voor Van der Valk montagesystemen. Van der Valk heeft voor elk dak een geschikt systeem. Voor een schuin pannendak gebruiken wij bij voorkeur een geschroefde dakhaak.

Zonnepanelen leggen en aansluiten in regio Nieuwleusen

Zonnepanelen koopt u in verschillende kleuren, merken en maten. Prefatix werkt veel met AEG, LG en HT Solar. Deze panelen zijn te verkrijgen in blauw en zwart. Daarnaast gaat het nog om het vermogen (wattpiek). Wat de beste keuze voor u is? Dat hangt af van uw dak en de ‘obstakels’ in de buurt. Daarom komt er eerst een medewerker bij u langs om uw dak te bekijken. Daarna begint het leggen en aansluiten van de zonnepanelen in Nieuwleusen of omgeving.

Omvormer

De omvormer koppelt de elektrische energie van uw panelen aan de meterkast. Zo kunt u de stroom van de panelen gebruiken. Wij werken graag met de SolarEdge-omvormer. Deze heefteen standaard garantie van twaalf jaar en is zelfs te verlengen naar 20 of 25 jaar. Prefatix is erkend SolarEdge-installateur.

Optimizers

De klassieke methode voor het installeren of leggen van zonnepanelen in Nieuwleusen is serieel (denk dan aan kerstboomverlichting). De zwakste schakel is bepalend voor uw rendement. Wij raden u aan om Parallel te installeren met bij elk paneel een power-optimizer. Optimizers zorgen ervoor dat uw zonnepanelen tot 25% meer rendement leveren en geeft de zonnepanelen een langere levensduur.

Montagemateriaal

Een zonnepaneel weegt al snel zo’n twintig kilo. Dat wilt u dus zeker weer- en windbestendig op uw dak gemonteerd hebben. Daarom hebben we gekozen om te werken met de Solarstell-montagesystemen. Solarstell heeft voor elk dak een geschikt systeem. Voor een schuin pannendak gebruiken wij bij voorkeur een geschroefde dakhaak.

Ik wil graag een afspraak met een vrijblijvende offerte

Installatie in beeld

In een dag leggen onze installateurs de zonnepanelen op uw dak en sluiten we deze aan bij u in regio Nieuwleusen. In dit filmpje ziet u wat er op zo’n dag gebeurt. Op het dak, in de meterkast en op de plek waar de omvormer komt te hangen, moet er veel gebeuren. In het filmpje wordt er gebruikgemaakt van Schletter-montagemateriaal. In 2019 hebben wij de overstap naar ander montagemateriaal gemaakt. Dit komt doordat dat wij graag één merk hebben voor alle soorten daken. Bij ons krijgt u dus kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen inclusief montage in regio Zwolle.

Vraag vrijblijvend energieadvies aan

Wilt u zonnepanelen laten leggen inclusief montage in regio Zwolle? Neem dan contact op met ons bedrijf in Nieuwleusen. Onze experts geven u vrijblijvend energieadvies, zodat u weet wat u het best doet om duurzamer te leven door middel van zonnepanelen. Stuur ons een e-mail via info@prefatix.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 4013 479. Onze experts komen langs voor het aansluiten van uw zonnepanelen in regio Nieuwleusen.

Translate »
Call Now Button