fbpx

Warmtepomp

Warm en duurzaam wonen zonder aardgas

Van het gas af! Goed voor het milieu. Maar hoe doet u dit zonder in te leveren op uw comfort in huis? Prefatix werkt samen met leveranciers gespecialiceerd in warmtepompen. Neem Nibe, met al 40 jaar ervaring brengen ze het Zweedse kennis van warmte en comfort bij u in huis. Het systeem van warmtepompen is in Nederland nog vrij onbekend. Vandaar dat wij u graag hier meer over willen vertellen. Lees verder en bekijk het filmpje!

Warmtepomp

3 Verschillende soorten warmtepompen
Alle soorten warmtepompen werken met hetzelfde principe; warmte-energie opvangen, ‘bundelen’ en dan gebruiken zoals dat gewenst is, bijvoorbeeld het verwarmen van water. Er zijn drie verschillende soorten warmtepompen;
– Grond warmtepomp
– Lucht/ lucht warmtepomp
– Lucht/ water warmtepomp

Een bekend voorbeeld van een warmtepomp is een koelkast. Deze haalt warmte uit het apparaat zodat de levensmiddelen koud bewaard blijven. Aan de achterkant zit een rooster, daar geeft dit apparaat die warmte weer af. Een warmtepomp zoals wij die toepassen werkt precies andersom dan uw koelkast of vriezer. Meer weten over de voor- en nadelen van de soorten warmtepompsystemen? klik hieronder.

warmtepompsystemen – de verschillen
Warmtepompboiler

Geniet van warm water met een warmtepompboiler 

Een warmtepompboiler haalt vanuit de lucht de warmte om deze op te slaan in het water. In de warmtepompboiler zit een vat van een x aantal hoeveelheid liters water. Met dit warme water kunt u comfortabel douchen en warm water gebruiken uit de kraan.

Op dit product zit nu ook nog een subsidie! Dit zullen wij u uitleggen tijdens een gesprek. Zien wat de mogelijkheden zijn voor een warmtepompboiler bij u in huis? Laat uw gegevens achter, zodat wij een afspraak met u kunnen maken. Hierbij krijgt u een vrijblijvende offerte toegespitst op uw situatie. 

Ik wil een afspraak
Translate »
Call Now Button