fbpx

Verwarming en warm water

Duurzame verwarmingssoorten

Uw woning aangenaam verwarmen en warm water uit de kraan. Voor bijna iedereen vanzelfsprekend. Het kost de nodige energie, daar kunt u flink op besparen. Prefatix levert diverse apparaten en verwarmingssystemen die u hierbij kunnen helpen, zoals warmtepompen, infra-rood warmtepanelen, kachels en diverse soorten boilers.

Omdat niet elk product mogelijk is in elk huis, willen wij u graag advies geven. Laat hiervoor onze energieadviseur langskomen. Met deze energieadviseur loopt u het huis door om te kijken wat uw wensen zijn. Hij vertelt u de mogelijkheden en vaak heeft u aan het einde van het gesprek al een vrijblijvende offerte liggen.

Warmtepompboiler

Geniet van warm water met een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler haalt vanuit de lucht de warmte om deze op te slaan in het water. In de warmtepompboiler zit een vat van een x aantal hoeveelheid liters water. Met dit warme water kunt u comfortabel douchen en warm water gebruiken uit de kraan.

Op dit product zit nu ook nog een subsidie! Dit zullen wij u uitleggen tijdens een gesprek. Zien wat de mogelijkheden zijn voor een warmtepompboiler bij u in huis? Laat uw gegevens achter, zodat wij een afspraak met u kunnen maken. Hierbij krijgt u een vrijblijvende offerte toegespitst op uw situatie.

Ik wil een afspraak

Pelletkachel / ketel

Een pelletkachel is een duurzame verwarmingsbron. De kachel gebruikt pellets als brandstof. Deze pellets zijn gemaakt van zaagsel en houtafval, dat onder hoge druk wordt samengeperst tot houtkorrels. De pelletkachel zorgt voor een perfecte balans tussen zuurstof en brandstof, wat een zeer hoog rendement geeft. De pelletkachel kan als losstaande verwarmingsbron worden gebruikt, maar het is ook mogelijk om de kachel aan te sluiten op de centrale verwarming om je woning duurzaam te verwarmen.

Let op ! Per 1 januari 2018 moet de pelletkachel geinstalleerd zijn door een deskundige installateur om in aanmerking te kunnen komen voor de subsidie. Er moet bewijs overlegd worden waaruit duideijk is dat de installatie is verzorgd door een installatie bedrijf.

ik wil meer weten over de leverancier

Convectoren

Lage temperatuur verwarming

Overstappen naar een warmtepomp betekent ook goed kijken naar de verwarming in huis. Niet alle warmtepompen zijn in staat om hoge temperaturen water te produceren (60-80 graden Celsius). Prefatix raad daarom aan om met convectoren te werken die met een lage temperatuur uw huis kunnen verwarmen. Met een overstap naar lage temperatuur verwarming kunt u al snel 25% op uw gasrekening besparen!

In de convectoren worden vaak ventilatoren geplaatst voor snelle verspreiding van de warmte. Uw huis confortabel warm. Is dit ook geschikt voor uw huis? Dat bekijken wij graag bij u thuis. Laat uw gegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor een afspraak. Tijdens de afspraak bekijkt de energieadviseur alle duurzame mogelijkheden voor uw huis. 

Afspraak met vrijblijvende offerte

Snel en comfortabel warm

Infrarood warmtepanelen

infrarood warmtepanelen zijn ideaal als bij-verwarming. De installatie is snel en gemakkelijk waardoor deze kosten voordelig uitvallen. Er wordt alleen energie gebruikt als ze aan staan. 
Een infrarood warmtepaneel kan het beste geplaatst worden op plekken zoals de badkamer waar maar kort op een dag een aangename warmte gewenst is. Ook een werkplek, studeerplek of serre waar het vaak net is te koud is. Om te weten wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn, maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met onze energieadviseur. 

Maak een afspraak
Translate »
Call Now Button