fbpx

Over ons

Mark Luikens

Ik ben Mark Luikens, eigenaar van Prefatix. Ik gaf eerder les in electrotechniek. Toch triggerde het mileu en duurzaamheid mij zo waardoor ik aan het werk ging bij zonnepanelenbedrijven. In 2015 heeft heb ik Prefatix opgestart. Dit omdat ik mogelijkheden zag om het nog beter te doen. Het is mooi om mensen te helpen met iets waar ze geld mee kunnen besparen. Een eerlijk en goed advies is waar ik voor sta. Ik wil Prefatix  als bedrijf zo neerzetten dat wij altijd kwaliteitsproducten leveren en de klant informeren met een eerlijk en volledig verhaal.

Naast mij te verdiepen in zonnepanelen, kijk ik ook naar andere duurzame mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij ons vernieuwen en altijd een totaalpakket aan de klant leveren.

Het team

Prefatix groeit elk jaar weer. Momenteel tellen wij 2 bussen en 9 medewerkers, waaronder 5 monteurs. Prefatix werkt ook veel samen met een ander zonnepanelen bedrijf. Door deze samenwerking kunnen wij snel schakelen met personeel en de klant snel bedienen.

Wij zijn trots om te mogen zeggen dat wij in 2019 een BV hebben kunnen maken van Prefatix.

Daarnaast is Prefatix in 2019 een erkend leerbedrijf geworden. De kennis van de duurzame technieken delen wij graag.

Werkwijze

Wij zijn er voor de klant die een persoonlijke aanpak wenst. Wij willen graag met u in gesprek over uw wensen. Hoe zit uw huis eruit? Wij kijken met u mee om te zien en beoordelen wat obstakels zijn. Maar vooral wat daarbij de mogelijkheden zijn! U kunt van ons extra uitleg over de installatie verwachten. Naast dat wij specialist zijn in zonnepanelen, leveren wij graag het volledige pakket. Wij adviseren u ook graag over de meterkast, verwarming in huis of warm water.

1

Afspraak

Besparen begint met inzicht in wat er voor u mogelijk is. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. De adviseur komt bij u thuis om samen met u de mogelijkheden te bespreken. We lopen met u door het huis en bespreken alle duurzame installatie mogelijkheden.

Na de afspraak van ongeveer 1,5 uur heeft u inzicht in de duurzame mogelijkheden voor u. Volgende onderdelen kunnen worden besproken;
– mogelijke obstakels voor de installatie
– verschillen tussen merken zonnepanelen en opbrengst
– plaatsing en hoeveelheid zonnepanelen
– bekijken meterkast op groepen en veiligheidsvoorschriften
– plek van de omvormer
– overige duurzame mogelijkheden

2

Installatie

Meestal ligt er aan het einde van het gesprek gelijk een offerte. Bij meerdere opties of wensen, sturen wij de offerte per e-mail naar u op.

Bij akkoord op de beste optie, maakt uw adviseur de afspraak zodat het installatieteam uw duurzame oplossing kan installeren. Meestal is het installeren binnen een dag geregeld. Uw adviseur zal met u de bijzonderheden doornemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werken met een hoogwerker en vanaf hoe laat het installatieteam welkom is.

3

Monitoring en service

Met een SolarEdge systeem, kunt u in de gaten houden wat de opbrengst is per zonnepaneel. Uw installatie zal ook in ons systeem in de gaten worden gehouden. Mochten er bijzonderheden naar voren komen, krijgen wij de melding binnen. Wij houden foutmeldingen in de gaten en zullen zo spoedig mogelijk langskomen om de fouten op te lossen.

Ook voor andere installaties in duurzame oplossingen geldt dat u gerust mag bellen mocht u iets opmerken wat anders lijkt. Wij nemen met u de foutmelding door en komen, indien nodig, langs om het probleem te verhelpen.

Kernwaarden

Waarom kiezen voor Prefatix? Wij geven hieronder aan waar wij voor staan en willen bereiken.

Kwaliteitsproducten

Al onze leveranciers hebben wij een goede band mee. Wij weten dat dit kwaliteitsproducnten zijn en de lijntjes tussen ons en leverancier zijn kort. Wij installeren alleen producten waar wij volledig achter staan. Zo zijn wij altijd op zoek naar het beste product op de markt en zoeken wij voor u uit wat de precieze mogelijkheden zijn van dit product. Belangrijke vraagstukken voor ons zijn; Is de bediening makkelijk? Zijn storingen goed op te lossen? Wat levert het product op ten opzichte van de kosten?

Hoge veiligheidseisen

Installatietechniek vraagt om veilig werken. Daarom heeft het hele team van Prefatix een VCA diploma. Wij gaan het dak niet op zonder valbeveiliging of een goed staande hoogwerker. De installatie zelf willen wij ook veilig afleveren. Denk hierbij aan een meterkast die up te date is, veilige bekabeling in huis of de manier waarop de zonnepanelen geinstalleerd worden. De montage van de zonnepanelen op het dak moet goed vast zitten maar ook brandveilig zijn. De adviseur zal met u behandelen wat dat voor u betekent. Ook tijdens de installatie zullen wij u uitleggen wat wij doen.

Persoonlijk advies

Al tijdens de persoonlijke afspraak thuis, willen wij weten wat uw wensen zijn. ‘Doe maar een setje zonnepanelen’, komt bij ons niet voor. Uitleg over het hoe en wat is bij ons belangrijk. Wij nemen u (in Jip en Janneke taal) mee in wat er moet gebeuren. Is de meterkast ook nog goed? Bedrading in huis up to date? En waar komt de omvormer te hangen? Dit zijn dingen die wij achter de computer niet kunnen zien.  U weet precies wat u te wachten staat. Mochten er toch veranderingen optreden tijdens installeren, nemen wij u graag mee in het beslissingsproces.

Gecertificeerd installateur SolarEdge

Solar Edge is onze favoriete merk om mee samen te werken wat betreft zonnepanelen installatie. Als SolarEdge installateur werken wij met deze betrouwbare optimizers en omvormers. Deze onderdelen zijn nodig om een zonnepanelen installatie optimaal te laten werken. 

Sinds begin mei 2016 mag Mark Luikens zich gecertificeerd SolarEdge installateur noemen. Medewerkers van Prefatix blijven zich specialeceren waardoor nu heel Prefatix zich dé SolarEdge specialist mag noemen en dat biedt de nodige voordelen;

Uitbreidingen systeem

Wij zijn gespecialiseerd in de mogelijkheden van dit systeem. Dit is het enige systeem dat mogelijkheden biedt voor noemenswaardige uitbreidingen in de (nabije) toekomst. Als u bijvoorbeeld nu 10 zonnepanelen wilt en in de toekomst misschien wel 5 of 10 extra. Dan biedt een SolarEdge systeem die mogelijkheid. De wens kan er in de toekomst komen om systemen uit te breiden. Uw gezinssituatie kan veranderen dus ook uw stroombehoefte. 

Garantie leverancier

Mark Luikens en andere medewerkers zijn als gecertificeerd installateur bevoegd om onder garantie reparaties aan uw SolarEdge systeem te mogen uitvoeren. Dit mogen wij ook doen voor systemen die niet door Prefatix zijn geinstalleerd.

Snelle oplossingen voor storing

We hebben korte lijntjes met de fabrikant. Mocht er ooit een storing optreden, dan zijn wij in staat met ondersteuning van de fabrikant zeer snel te handelen en het probleem te verhelpen. Zo kost u dat geen onnodige verliezen in de opbrengst van uw installatie.

24/7 monitoring 

Wij zijn helemaal weg van de software die bij de systemen wordt geleverd. Dit is een app waarbij u als klant de installatie nauwgezet in de gaten kan houden. Hoe fijn is het om te zien wat de installatie oplevert? Als een zonnepaneel minder werkt dan de rest, zult u dat opmerken. Zodra wij zien dat een zonnepaneel achterloopt, kunnen wij hier gelijk actie op ondernemen. Bij een storm of sneeuwval is het fijn om te weten hoe de installatie ervoor staat.

Translate »
Call Now Button