fbpx

Enkele referenties

Wat klanten over Prefatix zeggen

Prefatix vindt het fijn als de klant tevreden is. Daar doen wij alles voor!
U kunt ons natuurlijk op ons woord geloven, of u leest wat klanten over Prefatix zeggen.

Ik was erg onder de indruk van de betrokkenheid en de service die deze mannen leveren.

Samen met mijn buurman heb ik Prefatix gevraagd zonnepanelen bij ons te installeren. We zijn natuurlijk eerst grondig ingelicht door het bedrijf door bij ons een persoonlijk gesprek aan te gaan over de voordelen en het rendement op termijn. Al binnen een 3 weken (eind november 2017) en zoals afgesproken is het team van Prefatix aan het werk bij ons geweest. Alles is perfect geïnstalleerd, zowel op het dak als bij ons in de meterkast.

Wat mij erg goed beviel is dat er met ons steeds persoonlijk werd overlegd als men iets wilde installeren/aanpassen. Dus waar iets precies moest komen, hoe en of iets mocht. De eigenaar is zeer klantvriendelijk en steeds bereid mee te denken. Wat mij ook opviel is dat de mannen zeer vakkundig zijn en praten over hun product alsof het hun grootste hobby is. Ze werken niet haastig maar goed en rustig.

Vooral vond ik het erg fijn dat het toen in december flink had gesneeuwd en Prefatix op afstand onvoldoende kon zien wat mijn panelen aan het opbrengen waren ik een belletje kreeg. De eigenaar vroeg mij om te mogen komen kijken. De dag daarop stonden 2 bestelauto’s voor de deur men ging het dak op heeft alles dubbel gecontroleerd en opgepoetst. Beneden heeft de eigenaar (Mark) alle systemen weer aangesloten en binnen een uurtje waren ze klaar. Ze gingen na een bakje koffie tevreden weg. Ik was erg onder de indruk van de betrokkenheid en service die deze mannen leveren. Grote klasse! Wij hebben het gevoel dat ze er voor ons zijn en dat ze staan voor hun product, de kwalitatief goede en betrouwbare zonnepanelen. Ga zo door! Bedankt voor alles

Eharruyen, Leusden

Door zijn persoonlijke benadering en scherpe prijsstelling zijn wij met hem in zee gegaan.

Wij hebben bij de fam. Haalboom in Smilde een zogenaamde zonneweide aangelegd. Een mooi project waar dhr. Haalboom zelf ook de nodige voorbereidingen voor heeft getroffen. Hieronder zijn verhaal;

In april 2016 heb ik een drietal offertes aangevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen op een “zonneweide”. Prefatix, in de persoon van Mark Luikens, heeft op een zeer professionele en prettige manier mijn plan voor het plaatsen van de zonnepanelen beoordeeld. Alle voors en tegens werden tegen elkaar afgewogen tot er een gedegen plan ontstond. Mark kwam persoonlijk de offerte brengen om nog het een en ander toe te lichten. Door zijn persoonlijke benadering en scherpe prijsstelling zijn wij met hem in zee gegaan.

Daarna mocht ik de strijd aan met de gemeente Midden-Drenthe. Er moest een vergunning verleend worden voor het plaatsen van de zonnepanelen op agrarisch gebied. De gemeente zag ze liever op het dak. Uiteindelijk, na ruim twee maanden, hebben ze er mee ingestemd. De eerste zonneweide in de gemeente!
Op 23 juni ben ik begonnen met de voorbereiding. Een plateau van 25 bij 4 meter achter het weiland gemaakt, een geul van 40 meter laten graven langs het weiland en een van 25 meter met de hand gegraven door de tuin naar ons huis. Mark zorgde voor de leidingen en pvc-buizen.

Na een perfecte samenwerking kon Mark met zijn team op 17 augustus beginnen met het plaatsen van de panelen. In anderhalve dag was de klus geklaard. Na 4 weken al een geweldige opbrengst van 767 KWh!

Het was voor mij een geweldige uitdaging om dit op deze manier voor elkaar te krijgen. Dankzij de perfecte samenwerking met Mark Luikens en zijn team is dit gelukt.

Familie Haalboom, Smilde

Fam. Ter Haar uit Haaksbergen heeft een doe het zelf installatie gekocht, deze is volledig door de klant zelf gemonteerd en door een monteur van Prefatix in bedrijf genomen (na enkele belangrijke technische controles).

Zeer goede ervaring met Prefatix. Mark is recht door zee, komt gemaakte afspraken na. Goede instructie i.v.m. doe-het-zelf pakket. Fijne samenwerking. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.”

Familie ter Haar, Haaksbergen

“…dan krijgt Prefatix een dikke 9.”

“Wij hebben de zonnepanelen laten installeren door “Prefatix duurzame energie-oplossingen”.
Voor ons gaf de doorslag, om de opdracht aan Prefatix te verstrekken, de goede en gedegen voorlichting van de heer Luikens. Achteraf zijn wij zeer tevreden met deze keuze. Er is keurig en correct werk geleverd, geheel zoals is afgesproken.
Als wij het met een cijfer willen uitdrukken, dan krijgt Prefatix een dikke 9.”

Familie Boer, Bovensmilde

“De offerte is netjes, overzichtelijk en alles word uitgelegd.”

“Wij waren opzoek naar een vertrouwelijke leverancier voor onze zonnepanelen. Wij hebben meerdere partijen benaderd voor het leveren en installeren van de installatie. Veel partijen doen geen of nauwelijks moeite voor een eerlijke prijsopgave. Mark daar in tegendeel, Mark neemt de tijd voor je, is zorgvuldig, komt afspraken na. De offerte is netjes, overzichtelijk en alles word uitgelegd. Alles is zorgvuldig geïnstalleerd van de hele stroominstallatie tot de zonnepanelen. Kortom dik tevreden! “

Familie Nijland, Rheezerveen

“Alles ligt keurig gecentreerd op het dak en het werkt optimaal.”

Vorige week zijn er 8 panelen op ons dak geplaatst door Prefatix. Dit alles is op een zeer deskundige en nette manier uitgevoerd. In het voor traject viel het ons op hoe zorgvuldig alles werd bekeken in en om ons huis. Kritische punten t.a.v. het installeren werden besproken en de opties genoemd. Mark nam ook foto’s daar waar het handig was om alles goed voor te bereiden. Na het ontvangen van een heldere transparante offerte die scherp geprijsd was hebben we besloten de klus aan Mark te geven.

De eerste dag is alles in huis geplaatst. Wat ook toen weer op viel was hoe goed Mark alles had voorbereid. Tot in de details waren alle spullen aanwezig en kon alles worden geïnstalleerd. Zeer netjes was hij aan het werk en het is knap hoe hij de bedrading heeft weten weg te werken in een bestaande woning. De dag er na zijn de panelen gelegd. De hoogwerker was ideaal. Alles ligt keurig gecentreerd op het dak en het werkt optimaal. Ook de aanmelding bij SolarEdge is door Mark geregeld. Kortom, we zijn zeer tevreden over het bedrijf van Mark. Afspraak is afspraak en Prefatix staat garant voor een goed resultaat.
‘een zeer tevreden klant’

Zwolle
Translate »
Call Now Button