fbpx

Zonnepanelen op golfplaten Zwolle

✓ Vrijblijvend adviesgesprek

✓ Duurzame energieoplossingen

✓ Hoge veiligheidseisen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op golfplaten in regio Zwolle? Vraag dan advies aan de specialisten van Prefatix in Nieuwleusen. Vaak is het mogelijk om zonnepanelen te installeren op golfplaten, maar voor de zekerheid is het verstandig dat er een specialist langskomt. Wij komen graag bij u thuis langs om naar de mogelijkheden te kijken.

Heeft u interesse in zonnepanelen?

Contacteer ons
Zonnepanelen in de wei - Prefatix B.V. Zonnepanelen op dak - Prefatix B.V.
Zonnepanelen - Prefatix B.V.

Ons bedrijf plaatst zonnepanelen ook op golfplaten in regio Zwolle

Ons bedrijf in regio Zwolle installeert zonnepanelen op de golfplaten op uw dak. Voordat dit gebeurt, wordt er gekeken of dit een mogelijkheid is. De HT Solar-zonnepanelen zijn bijvoorbeeld panelen die uitstekend geplaatst kunnen worden op een dak met golfplaten. Het is verstandig om dit te checken met onze monteurs, voordat u zonnepanelen gaat kopen. Onze monteurs komen bij u thuis langs om de installatie van de zonnepanelen op zich te nemen. Het is dan ook mogelijk om optimizers te laten plaatsen. Hiermee haalt u nog meer energie uit de zonnepanelen.

Vraag advies aan onze medewerkers

Wilt u advies krijgen over het bestellen van zonnepanelen op uw dak van golfplaten in regio Zwolle? Ons bedrijf in Nieuwleusen helpt u daar graag bij. Bij onze experts kunt u terecht voor vrijblijvend energieadvies. We leggen u graag uit hoeveel geld u per jaar kunt besparen door de aanschaf van zonnepanelen. Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 4013 479 of stuur een e-mail naar info@prefatix.nl.
Translate »
Call Now Button