fbpx

Zonnepanelen plat dak installeren Nieuwleusen

✓ Vrijblijvend adviesgesprek

✓ Duurzame energieoplossingen

✓ Hoge veiligheidseisen

Wilt u zonnepanelen op een plat dak laten installeren in regio Nieuwleusen? Prefatix helpt u daar graag bij. Wij hebben experts in huis die ervoor zorgen dat uw zonnepanelen goed worden geïnstalleerd en aangesloten. Zo begint u gelijk met energiebesparing; dit ziet u al snel terug in uw energierekeningen.

Heeft u interesse in zonnepanelen?

Contacteer ons
Zonnepanelen in de wei - Prefatix B.V. Zonnepanelen op dak - Prefatix B.V.
Zonnepanelen - Prefatix B.V.

Onze experts kunnen zonnepanelen op een plat dak installeren in regio Nieuwleusen

Indien u zonnepanelen op een plat dak wilt laten installeren, dan moet u bij ons bedrijf in Nieuwleusen zijn. Het is, voordat u zonnepanelen koopt, van belang om te laten beoordelen of het wel mogelijk is op uw dak. Op een plat dak is het namelijk de bedoeling dat de zonnepanelen onder een bepaalde hoek worden gezet, zodat ze meer zon opvangen. Er komt altijd een expert van ons bedrijf bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft de expert beoordeeld dat u zonnepanelen kunt gaan aanschaffen? Vraag dan bijvoorbeeld een offerte aan van onze Astronergy-zonnepanelen. Wij maken tevens gebruik van montagemateriaal van Solarstell, waardoor het paneel goed blijft liggen.

Vraag meer informatie op over ons bedrijf

Wilt u zonnepanelen op een plat dak laten installeren in regio Nieuwleusen? Vraag dan de experts van Prefatix om hulp. Stuur ons een e-mail via info@prefatix.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 4013 479. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze professionals helpen u graag verder en vertellen u alles over de installatie van de zonnepanelen.
Translate »
Call Now Button